Τελευταίο μπάνιο για γνωστό Λαμιώτη σε παραλία της Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2019 09:57 Τελευταίο μπάνιο για γνωστό Λαμιώτη σε παραλία της Φθιώτιδας (φώτο αρχείου)

Σήμερα η κηδεία του Βασίλη Χαϊμάνη που "έφυγε" αναπάντεχα το μεσημέρι της Πέμπτης...

Το τραγικό συμβάν έγινε στο Αχλάδι της ανατολικής Φθιώτιδας. Ο 74χρονος Λαμιώτης Βασίλης Χαϊμάνης είχε πάει για μπάνιο με τη σύζυγό του στο Αχλάδι, όπου διαμένει τους καλοκαιρινούς μήνες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η σύζυγός του, η οποία ήταν έξω στην παραλία, δεν τον έβλεπε στο σημείο που κολυμπούσε και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. 

Δυστυχώς όπως διαπιστώθηκε ο 74χρονος είχε χάσει τις αισθήσεις του και είχε παρασυρθεί από τα θαλάσσια ρεύματα και βρέθηκε αρκετή ώρα αργότερα σε άλλο σημείο, αρκετά μακριά από εκεί που είχε πάει για μπάνιο.

Είχε ήδη κινητοποιηθεί το Λιμενικό και το ΕΚΑΒ από τη σύζυγό του, ωστόσο όταν έφτασαν στο Αχλάδι δεν μπόρεσαν να προφέρουν κάποια βοήθεια.

Μάλιστα μαρτυρίες αναφέρουν ότι και ο γιατρός που ήταν στην παραλία του Αχλαδίου προσπάθησε να επαναφέρει τον 74χρονο, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Όταν ο ηλικιωμένος Λαμιώτης διακομίστηκε στο ΚΥ Στυλίδας απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ακόμη δεν μπορεί κανείς να πει αν πρόκειται για πνιγμό ή για θάνατο από παθολογικά αίτια, αφού αυτό θα το δείξει η ιατροδικαστική έκθεση.

Η είδηση του θανάτου του Βασίλη Χαϊμάνη έπεσε σαν κεραυνός στη Λαμία, αφού πρόκειται για έναν πολύ γνωστό και αγαπητό επαγγελματία, άριστο οικογενειάρχη και πολύ καλό άνθρωπο.

Σήμερα η κηδεία

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή στις 6:00' το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στα Γαλανέικα και θα ακολουθήσει η ταφή στην Αγριλιά Λαμίας.

Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων, όποιοι επιθυμούν να διαθέσουν τα χρήματα στους κουμπαράδες που θα βρίσκονται έξω από την εκκλησία, υπέρ των Ορφανοτροφείων Θηλέων και Αρρένων Λαμίας.

To LamiaRerport εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση