Φθιώτιδα: Άγιο είχε οδηγός που έφυγε εκτός δρόμου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2019 08:07 Φθιώτιδα: Άγιο είχε οδηγός που έφυγε εκτός δρόμου (φωτογραφία αρχείου)

Ανατράπηκε και εγκλωβίστηκε λίγο πριν το γκρεμό - Έχασε τις αισθήσεις του φωνάζοντας για βοήθεια…

Σωτήρια ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό οδηγού, το αγροτικό του οποίου εξετράπη της πορείας του το βράδυ της Κυριακής (8/12) στο δρόμο για το Μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου στους Μύλους Πελασγίας.

Το σημείο όπου έφυγε το αυτοκίνητο είναι κάτω από το δρόμο και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ανατράπηκε στον όχθο εγκλωβίζοντας εντός τον 43χρονο οδηγό που είναι κάτοικος Μύλων.

Ο οδηγός αρχικά φώναζε για βοήθεια, στη συνέχεια όμως φαίνεται ότι έχασε τις αισθήσεις του παρατείνοντας την αγωνία έως ότου οι Πυροσβέστες από την 7η ΕΜΑΚ και το Κλιμάκιο Στυλίδας που έσπευσαν στο σημείο με συνολικά τέσσερα οχήματα, κατορθώσουν με τη χρήση διασωστικής σειράς να τον βγάλουν από τις λαμαρίνες λίγο πριν τις 22:15'. Μάλιστα το αυτοκίνητο δέθηκε με συρματόσχοινο, καθώς κινδύνευε να φύγει ακόμη πιο βαθιά στη ρεματιά.

Τελικά φαίνεται ότι είχε άγιο και σε καλή κατάσταση, για το μέγεθος του ατυχήματος, παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ για τη μεταφορά του στο Κέντρο Υγείας και από εκεί στο Νοσοκομείο.

Την καταγραφή του συμβάντος ανέλαβε το ΑΤ Στυλίδας που επίσης επενέβη στο σημείο.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση