«Έφυγε» ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Τάκης Ρίζος

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Μαΐου 2020 08:20 «Έφυγε» ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Τάκης Ρίζος

Ένα από τα καλύτερα παιδιά του Φθιωτικού ποδοσφαίρου, δεν είναι πια ανάμεσά μας - Αύριο το πρωί η κηδεία του.

Ο Δημήτρης (Τάκης) Ρίζος που είχε συνδέσει το όνομα του με την ισχυρή Παλλαμιακή των δεκαετιών του ‘80 και ‘90, έφυγε μόλις στα 61 του χρόνια, νικημένος από τον καρκίνο, στην άνιση μάχη που έδωσε με αξιοπρέπεια τα δύο τελευταία χρόνια.

Παίκτης με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και εντυπωσιακό επιτόπιο άλμα παρά το μικρό του ανάστημα, δεν είναι τυχαίο που σε μια ομάδα που έβγαλε μεγάλους μπαλαδόρους, είχε το νούμερο «10» στην πλάτη. Με το παιχνίδι του ξεχώριζε στο γήπεδο. Ο Τάκης όμως ξεχώριζε και για τον ήπιο χαρακτήρα του, κάνοντας φίλους εντός και εκτός γηπέδων.

Οι συμπαίκτες του με πόνο ψυχής τον αποχαιρετούν, τονίζοντας το πόσο καλό παιδί ήταν.

(Από μικρό παιδί στην Παλλαμιακή. Μέσα δεκαετίας '70)

Το ίδιο και στο Δήμο Λαμιέων τον οποίο υπηρέτησε για πολλά χρόνια, οι συνάδελφοί του μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για εκείνον.

Αφήνει πίσω του τη γυναίκα του και δύο παιδιά, το γιο του Βασίλη και την κόρη του Δήμητρα.

Το τελευταίο «αντίο» σε αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε, θα μπορέσουν να του πουν συγγενείς και φίλοι την Πέμπτη (14/05/20) στις 10:00' το πρωί στον Ιερό Ναό Παναγίας Ξηριωτίσσης Λαμίας.

Καλό ταξίδι Τάκη!...

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της Παλλαμιακής

Τα μέλη των διοικήσεων και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Παλλαμιακής, εκφράζουν την αμέριστη συμπαράστασή τους και τη βαθιά τους θλίψη, στην οικογένεια του φίλου και συμπαίκτη, Δημήτρη (Τάκη) Ρίζου, για τον αδόκητο χαμό του μετά από άνιση μάχη με την επάρατη νόσο.

Ο Τάκης ήταν αξιαγάπητος από όλους, είχε μεγαλείο ψυχής, ήταν πάντα γελαστός, γαλήνιος, ήρεμος και πράος άνθρωπος, μα πάνω απ’ όλα αγωνιστής.

Αγωνίστηκε και πάλεψε, όντας μαχητής, όπως στα γήπεδα που τον είχαμε κοντά μας, με τα εκπληκτικά ποδοσφαιρικά του προσόντα.

Καλό Ταξίδι φίλε Τάκη για τα γήπεδα του Παράδεισου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση