Αρνητικά στον κορωνοϊό τα πρώτα έξι δείγματα από τη ΔΑ Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 08 Αυγούστου 2020 08:14 Αρνητικά στον κορωνοϊό τα πρώτα έξι δείγματα από τη ΔΑ Φθιώτιδας

Ανακούφιση αλλά και αγωνία για τα υπόλοιπα δείγματα…

Αρνητικά επέστρεψαν τα αποτελέσματα από τα έξι (6) δείγματα σε αστυνομικούς της ΔΑ Φθιώτιδας που ήρθαν σε επαφή με τον 19χρονο Πακιστανό και πάρθηκαν στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Για λόγους πρόληψης τα συγκεκριμένα δείγματα δόθηκαν κατά προτεραιότητα στο ΕΚΕΑ, ενώ ακολούθησε ο έλεγχος από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ στο Αστυνομικό Μέγαρο Λαμίας.

Συνολικά είχαμε 44 τεστ μαζί με τα τρία που έγιναν την Πέμπτη (6/8) και τα έξι πρωινά, που αναφέρουμε, κάτι που μεταφράζεται ότι έχουμε να περιμένουμε άλλα 35 (αυτά που έγιναν από τον ΕΟΔΥ).

Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι οι έλεγχοι αφορούν 32 αστυνομικούς και έξι (6) πολιτικούς υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, καθώς και έξι (6) κρατουμένους, μεταξύ των οποίων και οι δύο Πακιστανοί κρατούμενοι - ο 19χρονος και ο συγκρατούμενος ομοεθνής του που βγήκε αρνητικός -  ως δεύτερο τεστ επαλήθευσης.

Να σημειώσουμε τέλος ότι μαζί με τα έξι τεστ από τη ΔΑ Φθιώτιδας, το Νοσοκομείο Λαμίας είχε στείλει στο ΕΚΕΑ κι άλλα εφτά τεστ (σύνολο 13) τα οποία όλα γύρισαν αρνητικά.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση