Συγκλονιστική διάσωση: Είχαν ανέβει στις μπάλες από το τριφύλλι για να σωθούν - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020 07:16 Συγκλονιστική διάσωση: Είχαν ανέβει στις μπάλες από το τριφύλλι για να σωθούν - ΦΩΤΟ

Πως οι διασώστες της 7ης ΕΜΑΚ έσωσαν ζευγάρι κτηνοτρόφων έξω από την Καρδίτσα - Πνίγηκαν όλα τα ζώα τους - Με βάρκα έφτασαν στη στάνη οι διασώστες.

Μια ακόμη συγκλονιστική διάσωση έκαναν οι άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ από τη Λαμία, οι οποίοι από χθες το βράδυ μεχρι τώρα έχουν κάνει περισσότερες από τριάντα διασώσεις στην περιοχή της Καρδίτσας.

Το ζευγάρι των κτηνοτρόφων, ηλικίας 60 και 65 ετών, εγκλωβίστηκε στο πλημμυρισμένο ποιμνιοστάσιο, όπου δυστυχώς πνίγηκαν όλα τα ζώα τους.

Οι ίδιοι πέρασαν εφιαλτική νύχτα, αφού από το μεσημέρι της Παρασκευής μέχρι και πριν από λίγο που τους απεγκλώβισαν, ήταν ανεβασμένοι σε μπάλες από άχυρο για να σωθούν. Όσο οι ώρες περνουσαν η στάθμη του νερού ανέβαινε και ο κίνδυνος να πνιγούν ήταν πολύ μεγάλος.

Τελικά σήμερα το πρωί ειδική ομάδα έρευνας και διάσωσης σε ορμητικά νερά, της 7ης ΕΜΑΚ κατάφερε να προσέγγισε με τη βάρκα και να απεγκλωβίσει το ζευγάρι των κτηνοτρόφων.

Δείτε εικόνες....

 

 

 

 

 

 


 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση