Εννέα νέα κρούσματα στη Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Νοεμβρίου 2020 08:35 Εννέα νέα κρούσματα στη Φθιώτιδα

Τα τέσσερα είναι σε φαντάρους στο ΚΕΥΠ - Θετικά και τα δύο παιδιά του ζευγαριού από τη Λαμία. Ποια σχολεία κλείνουν...

Δυσάρεστες εκπλήξεις επιφύλασσαν για τη Φθιώτιδα τα τεστ που ανακοινώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (2/11) από τα εργαστήρια που συνεργάζονται με τον ΕΟΔΥ, αλλά και το Νοσοκομείο Λαμίας.

Συνολικά τα νέα περιστατικά covid-19 ανέρχονται σε 9 και χωρίς να έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος των επαφών των τελευταίων κρουσμάτων!

Μέσα στα εννέα καινούρια κρούσματα είναι και τα δύο (2) παιδιά του ζευγαριού από τη Λαμία που βρέθηκε θετικό στην ασθένεια το προηγούμενο 24ωρο, κάτι που σημαίνει μέτρο καραντίνας στις τάξεις που πηγαίνουν σχολείο.

Ειδικότερα κλείνουν μέχρι 12/11, η Στ' Τάξη του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας και το 9ο Νηπιαγωγείο.

Επίσης άλλα τρία (3) περιστατικά ανδρών, δύο από την Ανατολική Φθιώτιδα ένας 55χρονος και ένας 22χρονος φοιτητής, που αισθάνθηκε αδιαθεσία μετά την επιστροφή του από την περιοχή που σπουδάζει, με αποτέλεσμα να κάνει τέστ στο ΓΝ Λαμίας και να βρεθεί θετικός, όπως και ο 55χρονος.

Το τρίτο κρούσμα είναι από τη Λαμία και μάλιστα πρόκειται για εργαζόμενο στο Νοσοκομείο, όχι όμως από το ιατρικό ή νοσηλευτικό προσωπικό.

Επιπλέον προέκυψαν άλλα τέσσερα (4) θετικά κρούσματα σε νεοσύλλεκτους φαντάρους στο ΚΕΥΠ, περιστατικά που θα τα διαχειριστούν μέσω των στρατιωτικών υγειονομικών πρωτοκόλλων με νοσηλεία αν χρειαστεί στο 401.

Μέσα πάντως στον καταιγισμό των νέων κρουσμάτων υπήρξαν και άνθρωποι που πλέον είναι αρνητικοί στον ιό, με το νομό να παρουσιάζει μόνο 28 ενεργά περιστατικά, καθώς κάποια από αυτά που έχει χρεώσει στη Φθιώτιδα ο ΕΟΔΥ δεν κατοικούν στην περιοχή.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση