Λαμία: Ο κορωνοϊός μας πήρε τον καλύτερο «μάστορα»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020 16:00 Λαμία: Ο κορωνοϊός μας πήρε τον καλύτερο «μάστορα»

Θρήνος για τον γνωστό επαγγελματία Δημήτρη Γραβάνη που έχασε τη μάχη με τον επικίνδυνο ιό στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χαλκίδας…

Βαρύ πένθος στη Λαμία και στην Ευρυτανία από τον αδόκητο χαμό του 67χρονου Δημήτρη (Μίμη) Γραβάνη.

Ο «μάστορας» όπως ήταν γνωστός στη Λαμία, έφυγε από τη ζωή «χτυπημένος» από τον καινούριο εχθρό της ανθρωπότητας τον sars-cov-2, μετά από πολυήμερη μάχη στη ΜΕΘ του νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας.

Είχε διασωληνωθεί στις 19 Νοεμβρίου στο Νοσοκομείο Λαμίας μετά από επιπλοκές που παρουσιάστηκαν στη νοσηλεία του στο πέτρινο κτίριο και άμεσα αναζητήθηκε κρεβάτι σε ΜΕθ καθώς ήταν κατειλημμένες και οι έξι - τότε - της ΜΕΘ covid Λαμίας.

Η λύση είχε δοθεί από το Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου παρά τη μάχη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στο πλευρό του, κατέληξε.

Ο εκλιπών ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς επαγγελματίες υδραυλικούς με δικό του μαγαζί στην οδό Λεωνίδου και πελάτες σχεδόν όλη τη Λαμία. Η καταγωγή του ήταν από τα Πετράλωνα Ευρυτανίας, είχε όμως έρθει στη Λαμία από μικρός όπου με τον χαρακτήρα και τη συνέπεια που επιδείκνυε, έκανε πολλούς φίλους.

Θετικός, όμορφος άνθρωπος, η απώλειά του αφήνει πόνο, καθώς χάθηκε ξαφνικά και χωρίς να έχει κανένα πρόβλημα υγείας ή κάποιο υποκείμενο νόσημα που επιδεινώνει ο κορωνοϊός. Η κηδεία του είναι το απόγευμα (16:00’) της Τετάρτης στο Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Ροδίτσας, όπου ήταν το σπίτι του.

Αφήνει πίσω του την πολυαγαπημένη του σύζυγο και τα δύο του παιδιά που λάτρευε.

Καλό ταξίδι Μίμη, καλό ταξίδι «Μάστορα»…

Το μήνυμα της οικογένειας

«Αποχαιρετούμε σήμερα 17/12/2020 στις 16:00 στον ιερό ναό Αγίου Αθανασίου Ροδίτσας τον αγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα και φίλο Δημήτρη Γραβάνη σε ηλικία 67 ετών. Ο <<μάστορας>> γεννήθηκε στα Πετράλωνα Ευρυτανίας από τα οποία έφυγε για τη Λαμία πολύ μικρός. Στην πόλη μας εργάστηκε σαν επαγγελματίας υδραυλικός και έμπορος, έκανε φίλους και οικογένεια και αγαπήθηκε για πολλούς λόγους που κάνουν την οικογένεια του υπερήφανη.

Η οικογένεια του θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Λαμίας αρχικά και κυρίως το αντίστοιχο προσωπικό της ΜΕΘ του νέου νοσοκομείου Χαλκίδας. Τους ευχαριστούμε που έδωσαν μαζί του, δίπλα του την άνιση μάχη όπως αποδείχθηκε ενάντια στην κατάρα του κορωνοΐου για 30 ημέρες.

Τέλος ευχαριστούμε τους φίλους, τους συγγενείς και όλους όσους μας συμπαραστάθηκαν όλο αυτό το καιρό και μας συμπαραστέκονται στο βαρύτατο μας πένθος. Αντίο πατέρα και σύζυγε, σε αγαπάμε και μας λείπεις ήδη πολύ.

Η Γιώτα σου, Άρης και Παρασκευάς.

Καλό ταξίδι μάστορα...»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση