Θέση ειδικού συνεργάτη στο Δήμο Στυλίδας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021 11:58 Θέση ειδικού συνεργάτη στο Δήμο Στυλίδας

Γνωστοποίηση μιας (1) θέσης Ειδικού Συνεργάτη µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, από το Δήμο Στυλίδας.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να υποβάλουν σχετική αίτηση µε σύντοµο βιογραφικό σηµείωµα και αποδεικτικά των προσόντων τους, σχετικά µε την πλήρωση της θέσης ειδικού συνεργάτη για παροχή συµβουλών και διατύπωση εξειδικευµένων  γνώσεων, γραπτά ή προφορικά σε θέµατα γραφείου τύπου, σχεδιασµού, προγραµµατισµού καθώς και συλλογή και επεξεργασία στοιχείων σε ζητήματα εκπαίδευσης και πολιτισµού.

Οι ενδιαφερόµενοι/ες καλούνται να υποβάλλουν είτε µέσω ηλεκτρονικού ταχυδροµείου και συγκεκριµένα στο e - mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, εντός επτά (7) ηµερών από την επόµενη της δηµοσίευσης-γνωστοποίησης της παρούσας, σχετική αίτηση µε τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα προσόντα και τα δικαιολογητικά θα βρείτε ΕΔΩ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση