Συγκλονίζει ο αδερφός της 16χρονης Μαργαρίτας που κατέληξε από κορωνοϊό (BINTEO)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Φεβρουαρίου 2021 13:37 Συγκλονίζει ο αδερφός της 16χρονης Μαργαρίτας που κατέληξε από κορωνοϊό (BINTEO)

«Ήμουν αρνητής, στέρεψαν τα δάκρυα» - «Είχε κορωνοϊό και ο παιδίατρος της είπε ότι έχει φαρυγγίτιδα»

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Θήβας αλλά και το πανελλήνιο στο άκουσμα της τραγικής είδησης της απώλειας ενός 16χρονου κοριτσιού μαθήτριας της Α’ Λυκείου από κορωνοϊό.

Το άτυχο κορίτσι είχε διαγνωστεί με τη νόσο μόλις την Παρασκευή και αρχικά δεν είχε σοβαρά συμπτώματα. Το βράδυ της Τρίτης όμως η κατάστασή της επιδεινώθηκε ραγδαία και τα ξημερώματα της Τετάρτης (3/2) μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Θήβας όπου και κατέληξε μετά από λίγες ώρες.

Την ίδια ώρα η μητέρα της νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ covid του Ευαγγελισμού και ο πόνος στην οικογένειά της περισσεύει.

Τραγική φιγούρα ο 20χρονος αδερφός της αδικοχαμένης Μαργαρίτας, του νεότερου θύματος κορωνοϊού στην Ελλάδα, ο οποίος δε διστάζει να αποκαλύψει ότι ήταν αρνητής της μάσκας και του κορωνοϊού και να παρακαλέσει τους συνωμοσιολόγους να το σκεφτούν πάρα πολύ καλά. «Μιλάει ένας πονεμένος αδερφός που έχασε την αδερφή του», δήλωσε ο 20χρονος στον Alpha.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η 16χρονη Μαργαρίτα έπασχε, χωρίς να το γνωρίζει, από σακχαρώδη διαβήτη.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο με τα όσα δήλωσε στο TLive ο αδερφός της 16χρονης:

Πριν λίγο η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας ανάρτησε το παρακάτω συλλυπητήριο μήνυμα:

«Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για την τραγική απώλεια της Μαργαρίτας, μαθήτριας της Α΄ Λυκείου του 3 ου ΓΕΛ Θήβας, σήμερα από Covid-19. Τα λόγια δεν επαρκούν για να αποτυπώσουν τη θλίψη μας. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή μας στην οικογένεια και τους οικείους της, στους φίλους και συμμαθητές της, στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς».

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου Θήβας

«Παιδί θήλυ 16 ετών, με υποκείμενα νοσήματα, προσήλθε στο Γενικό Νοσοκομείο Θήβας την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, έχοντας ήδη διαγνωσθεί θετικό στον κορονοϊό με ήπια κλινικά συμπτώματα και επέστρεψε στην οικία του.

Τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου επανήλθε στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου μας, πραγματοποίησε τις απαραίτητες εξετάσεις, της δόθηκαν οδηγίες και επέστρεψε στην οικία της σε πολύ καλή κατάσταση.

Σήμερα τα ξημερώματα, η δεκαεξάχρονη προσήλθε στο Νοσοκομείο σε πολύ επιδεινωμένη κατάσταση, διασωληνώθηκε και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ιατρών, δυστυχώς απεβίωσε.

Θα διενεργηθεί νεκροψία/νεκροτομή για να εξακριβωθεί η αιτία θανάτου.

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Θήβας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήριά στην οικογένεια της εκλιπούσης».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση