Δύσκολες ώρες για τον Αντιπεριφερειάρχη που έχασε τον πατέρα του από κορωνοϊό

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Μαρτίου 2021 08:14 Δύσκολες ώρες για τον Αντιπεριφερειάρχη που έχασε τον πατέρα του από κορωνοϊό

Η συγκινητική ανάρτηση του Κώστα Καραγιάννη για την απώλεια του πατέρα του…

Βαρύ πένθος για τον Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Καραγιάννη που έχασε τον αγαπημένο του πατέρα από κορωνοϊό.

Ο Ανδρέας Καραγιάννης από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες της Δυτικής Φθιώτιδας, νόσησε από τον κορωνοϊό τον Φεβρουάριο και μετά από σύντομη παραμονή στην Κλινική covid του Νοσοκομείου Λαμίας, στις 26  του μήνα διασωληνώθηκε και εισήχθη στη ΜΕΘ.

Πάλεψε γενναία για 24 ημέρες, μέχρι πριν λίγο τα μεσάνυχτα της Κυριακής (21/3) όταν και κατέληξε.

Ο γιος του Κώστας ο οποίος επίσης είχε νοσήσει από κορωνοϊό, ανέβασε στο λογαριασμό του στο facebook το παρακάτω συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα:

«Καλό ταξίδι Πατέρα μου! Σε ευχαριστώ πολύ για όλα ότι έχω καταφέρει τα οφείλω σε εσένα. Πήγανε να ξεκουραστείς εκεί που ανήκεις στους Αγγέλους. Να μας προσέχεις από ψηλά!».

Θυμίζουμε ότι ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας είχε ανακοινώσει ο ίδιος στις 18 Φεβρουαρίου ότι νοσούσε, ενώ είχε ενημερώσει και στις 28 του ίδιου μήνα ότι είχε καταφέρει να ξεπεράσει την επικίνδυνη νόσο.

Από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για την απώλεια του πατέρα του.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση