Λαμία: Μάνα και γιος με κορωνοϊό το έσκασαν από το Νοσοκομείο - Απίστευτες σκηνές (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2021 08:17 Λαμία: Μάνα και γιος με κορωνοϊό το έσκασαν από το Νοσοκομείο - Απίστευτες σκηνές (ΒΙΝΤΕΟ)

Αρνητές του κορωνοϊού, μητέρα και γιος, την κοπάνησαν από το νοσοκομειο και σκόρπισαν τον πανικό στη Λαμία: «Δεν πιστεύω τους γιατρούς. Δεν μπορεί να είμαστε κρατούμενοι. Δεν υπάρχει πανδημία. Όλα είναι συνωμοσίες...», έλεγε η μητέρα στην κάμερα του LamiaReport.

Απίστευτες σκηνές στο δρόμο που οδηγεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας με δύο κατοίκους Αταλάντης (μάνα και γιος) οι οποίοι αν και θετικοί στον κορωνοϊό έφυγαν από την Κλινική covid και αρνούνταν να επιστρέψουν!

Λίγο πριν το σούπερ μάρκετ Γαλαξίας αστυνομικοί και οι φύλακες του Νοσοκομείου τους σταμάτησαν, ενώ έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο οποίο αρνούνταν να επιβιβαστούν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport είχαν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό και από την Κυριακή το βράδυ πήγαν στο ΓΝ Λαμίας στο Πέτρινο κτίριο, στην κλινική Covid, με συμπτώματα της νόσου.

Δείτε τι είπε στην κάμερα του LamiaReport:

Τελικά μετά από διαπραγματεύσεις με την Αστυνομία και σε συνεννόηση με τον Εισαγγελέα Υπηρεσίας, διατέθηκε ασθενοφόρο προκειμένου να επιστρέψουν, με ασφάλεια για κείνους και τους γύρω τους, στο σπίτι τους στη Σκάλα Αταλάντης.

Δείτε βίντεο με τις πρώτες δηλώσεις στο LamiaReport:

Δείτε τι πιστεύει η συγκεκριμένη κυρία σχετικά με την covid-19:

Δείτε επίσης τι απάντησε όταν ρωτήθηκε σχετικά με τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού:

Δείτε φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση