Πένθος στη Λαμία για την απώλεια του Τάκη Ζούτσου

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 04 Απριλίου 2021 09:37 Πένθος στη Λαμία για την απώλεια του Τάκη Ζούτσου

"Έφυγε" από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών…

Μια ακόμη θλιβερή είδηση για την τοπική κοινωνία, η απώλεια του 65χρονου Παναγιώτη (Τάκη) Ζούτσου.

Ο Τάκης το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του και τελικά άφησε τη τελευταία του πνοή το Σάββατο 3 Απριλίου στο Νοσοκομείο Λαμίας από λοίμωξη του αναπνευστικού.

Ποδοσφαιροπαράγοντας, από τους ανθρώπους που δε μασούσε τα λόγια του, ασχολήθηκε διοικητικά στον Ηρακλή Ροδίτσας αλλά και τον Αετό Αλατόστρατας Λαμίας από όπου και η φωτογραφία (ο πιο ψηλός όρθιος δεξιά, ευχαριστώ τον Άγη Χαραλάμπους για τη φωτογραφία).

Παρακολουθούσε τα τοπικά αθλητικά γεγονότα παρά τις επαγγελματικές του ασχολίες και τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες. Απεχθάνονταν το ψέμα και όσους ανακατεύτηκαν με τον αθλητισμό για το προσωπικό τους συμφέρον και δεν τους χαρίζονταν. Τον χαρακτηρισμό «γίγαντας» άλλωστε δεν τον κέρδισε μόνο για τη σωματική του διάπλαση αλλά γενικότερα για την τόλμη του και την ντομπροσύνη του.

Για αυτό και η παρακάτω συλλυπητήρια ανάρτηση από τον μακροβιότερο Πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας Δημήτρη Κουτρομάνο:

«ΛΥΓΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ....ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΑΚΗ ΖΟΥΤΣΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ!!!ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ !!!»

Καλό Παράδεισο φίλε Τάκη. Κουράγιο στην αγαπημένη σου Σούλα και στα παιδιά σου.

*Η κηδεία του Τάκη Ζούτσου θα γίνει την Κυριακή (04/04/21) στις 12:00' το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης στη Στυλίδα.

Κυριάκος Καραγιάννης

Προσαρμοσμένη αναζήτηση