Κλείνουν Τμήματα στη Λαμία από τα αποτελέσματα των τεστ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021 08:34 Κλείνουν Τμήματα στη Λαμία από τα αποτελέσματα των τεστ

Ανάλογα περιστατικά σε όλη τη χώρα, μετά την ανίχνευση πολλών θετικών στο 2o επαναληπτικό self test…

Κλείνουν πριν καλά - καλά ανοίξουν τμήματα ή και ολόκληρα σχολεία σε όλη τη χώρα, μετά την ανίχνευση κρουσμάτων στη μαθητική κοινότητα στο 2ο επαναληπτικό self-test.

Από τη συγκεκριμένη περιπέτεια δεν γλύτωσε και Λύκειο της Λαμίας, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα. Συγκεκριμένα θετικός σε self test βρέθηκε την Τετάρτη το βράδυ μαθητής της Β’ Λυκείου του 4ου ΓΕΛ Λαμίας.

Ενημερώθηκε το σχολείο και τα Τμήματα Β4 και η 3η θετική της Β’ τάξης δε λειτούργησαν την Πέμπτη σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ.

Ο μαθητής, όπως ορίζουν οι οδηγίες (δείτε ΕΔΩ), εξετάστηκε από ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ στην οδό Φιλίας και βγήκε πράγματι θετικός. Έτσι ισχύει το 14ημερο καραντίνας για τον ίδιο και για τις τάξεις στις οποίες παρακολούθησε τις προηγούμενες ημέρες.

Κλειστά όμως θα παραμείνουν και έξι τμήματα του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΕΕΕΕΚ) Φθιώτιδας, λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος. Πρόκειται για έναν μαθητή που εξετάστηκε με rapid test την Τετάρτη στην πλατεία Ελευθερίας και βρέθηκε θετικός όπως και οι γονείς του.

Ενημερώθηκε η Πολιτική Προστασία και κατόπιν σχετικής εισήγησης - όπως και στην περίπτωση του μαθητή του 4ου ΓΕΛ - η Δευτεροβάθμια πήρε απόφαση για αναστολή λειτουργίας των τάξεων που υπήρχε επαφή.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση