Νέος θάνατος από κορωνοϊό στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Μαΐου 2021 08:26 Νέος θάνατος από κορωνοϊό στη Λαμία

Οριακά περισσότερα τα εξιτήρια από τις εισαγωγές. Παραμένει γεμάτη η ΜΕΘ…

Με την απώλεια μιας ακόμη γυναίκας από κορωνοϊό, ξεκίνησε στο Νοσοκομείο Λαμίας η τελευταία εβδομάδα του Μαΐου.

Γενικότερα όμως το Σαββατοκύριακο 22-23 Μαΐου ήταν δύσκολο και επιβεβαίωσε ότι όχι μόνο δεν έχουμε ξεμπερδέψει με τον επικίνδυνο ιό, αλλά είναι εδώ και προκαλεί πολύ πόνο σε συμπολίτες μας.

Ο τελευταίος θάνατος καταγράφηκε στο Πέτρινο κτίριο και αφορά 85χρονη Λαμιώτισσα. Θυμίζουμε ότι το Σάββατο είχαμε, στη ΜΕΘ αυτή τη φορά, το θάνατο μίας ακόμη γυναίκας 63 ετών επίσης από περιοχή της Λαμίας και έτσι φτάσαμε στις 120 απώλειες από την αρχή της πανδημίας.

Μάλιστα οι 21 θάνατοι έχουν σημειωθεί μέσα στις 24 ημέρες του Μαΐου και πολύ φοβόμαστε μην ξεπεράσει και τους 23 που είχαμε μέσα στον Απρίλιο.

Αναφορικά με το ισοζύγιο ασθενών που εισέρχονται ή εξέρχονται από το Νοσοκομείο, το τελευταίο διήμερο είχαμε οκτώ (8) εξιτήρια έναντι εφτά (7) εισαγωγών από πέντε διαφορετικές περιοχές (Λαμία, ανατολική Φθιώτιδα, αλλά και από το Δήμο Καμένων Βούρλων). Έτσι εξαιτίας και των θανάτων και των διασωληνώσεων που είχαμε την Κυριακή, οι ασθενείς στην Κλινική Covid στο Πέτρινο κτίριο έπεσαν στους 24.

Το χειρότερο είναι βέβαια το γεγονός ότι έχουμε και 12 ασθενείς στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Κορωνοϊού με το πιο παλιό περιστατικό να νοσηλεύεται εκεί από την 1η Μαΐου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση