Φθιώτιδα: Στο νοσοκομείο 35χρονη μητέρα μετά το εμβόλιο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021 18:44 Φθιώτιδα: Στο νοσοκομείο 35χρονη μητέρα μετά το εμβόλιο

Η 35χρονη, μητέρα τριών παιδιών, είχε κάποια έντονα συμπτώματα μετά το εμβόλιο και αρχικά μεταφέρθηκε στο ΚΥ Στυλίδας και στη συνέχεια στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport η νεαρή μητέρα από την Ανατολική Φθιώτιδα στις 11:15 το πρωί του Σαββάτου έκανε μαζί με το σύζυγό της μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson στο Νοσοκομείο της Λαμίας.

Στις 4:00' το απόγευμα παρουσίασε έντονο πονοκέφαλο και πυρετό και λίγες ώρες αργότερα, γύρω στις 8:00΄ το απόγευμα, άρχισε να έχει μούδιασμα στα χέρια μέχρι τους καρπούς, ενώ λίγο αργότερα το μούδιασμα έφτασε μέχρι τους ώμους.

Η 35χρονη άρχισε να έχει πρόβλημα και στην αναπνοή «Δεν μπορούσε να πάρει ανάσα και είχε έντονο πόνο στο στήθος. Γι αυτό στις 9:30΄ τη μετέφερα στο ΚΥ  Στυλίδας όπου της έβαλαν οξυγόνο και την ετοίμασαν για να τη μεταφέρουν με ασθενοφόρο στο νοσοκομειο Λαμίας. Εκεί της έκαναν εξετάσεις και στις 2:30΄ τα ξημερώματα μας είπαν να επιστρέψουμε στο σπίτι....», είπε ο σύζυγό της στο LamiaReport.

Η 35χρονη τώρα ειναι στο σπίτι με έντονο πονοκέφαλο και αδιαθεσία στο στομάχι, ενώ όπως μας είπε ο σύζυγος οι γιατροί στο νοσοκομειο είπαν ότι το πιθανότερο ειναι τα συμπτώματα της νεαρής μητέρας να ήταν από το άγχος.

Ο σύζυγος όμως υποστηρίζει ότι η γυναίκα του δεν ήταν καθόλου αγχωμένη με το εμβόλιο, σε αντίθεση με τον ίδιο που ήταν πολύ αγχωμένος, και δεν παρουσίασε καμία παρενέργεια ή κάποιο σύμπτωμα.

Επίσης αναρωτιέται αν θα έπρεπε προληπτικά να κρατήσουν τη σύζυγό του στο νοσοκομείο Λαμίας έστω για ένα 24ωρο για παρακολούθηση.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση