Άναψαν τα αίματα στον Ορχομενό! Έπεσαν πυροβολισμοί και σημειώθηκαν τραυματισμοί

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021 15:29 Άναψαν τα αίματα στον Ορχομενό! Έπεσαν πυροβολισμοί και σημειώθηκαν τραυματισμοί

Συνελήφθησαν τρία άτομα και αναζητούνται για να συλληφθούν άλλα πέντε…

Χαμός έγινε το βράδυ της Δευτέρας (21/6) μετά τις 9, μεταξύ Ρομά στον Ορχομενό.

Για άγνωστο λόγο, συνεπλάκησαν μεταξύ τους αρκετά άτομα, με αποτέλεσμα να συλληφθούν τρεις, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράβασης νομοθεσίας περί όπλων, απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης, σωματικής βλάβης από αμέλεια και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ένας εκ των συλληφθέντων δεχόμενος πέτρες από τους άλλους εμπλεκόμενους στο επεισόδιο, στην προσπάθειά του να διαφύγει από το σημείο, παρέσυρε και τραυμάτισε ελαφρά, έναν ομοεθνή του. Ο τελευταίος που σύμφωνα με τις μαρτυρίες ήταν μέσα σε αυτούς που πετούσε πέτρες, συνελήφθη πρωινές ώρες της Τρίτης στο Νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί για πρώτες βοήθειες.

Συνελήφθη επίσης ένας ακόμη Ρομά, συγγενής του πρώτου, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε στον αέρα με κυνηγετική καραμπίνα, όταν άτομα που ήταν στο «αντίπαλο στρατόπεδο» μετέβησαν στο σπίτι του και απειλούσαν πετώντας ξανά πέτρες.

Για το βίαιο επεισόδιο αναζητούνται ακόμη πέντε άτομα για να συλληφθούν στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο, με το οποίο πυροβόλησε στον αέρα ο Ρομά που συνελήφθη.

Την προανάκριση για τα αίτια και τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού, διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ορχομενού.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση