Καμένα Βούρλα: Τσουχτερό πρόστιμο και σύλληψη για παραβίαση ωραρίου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2021 08:37 Καμένα Βούρλα: Τσουχτερό πρόστιμο και σύλληψη για παραβίαση ωραρίου

13 συλλήψεις το Σαββατόβραδο για ωράριο και λειτουργία καταστημάτων χωρίς να τηρούνται τα προβλεπόμενα…

Σαββατόβραδο με πρόστιμα και συλλήψεις σε Φθιώτιδα και Βοιωτία σε σχέση με τα όσα περιοριστικά μέτρα εξακολουθούν και βρίσκονται σε ισχύ.

Ειδικότερα, προσωρινά υπεύθυνος σε μπαρ των Καμένων Βούρλων και ιδιοκτήτης καφετέριας σε κοντινή περιοχή της Θήβας, συνελήφθησαν καθώς δεν τήρησαν το προβλεπόμενο ωράριο λειτουργίας.

Στην περίπτωση του καταστήματος της Φθιώτιδας, οι αστυνομικοί το βρήκαν να λειτουργεί περίπου στις 3 το πρωί και εκτός από τη σύλληψη υπάρχει και διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ. Το ίδιο πρόστιμο επιβλήθηκε και στο κατάστημα που λειτουργούσε στη Βοιωτία μετά τις 2 τα μεσάνυχτα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο σχετικό ενημερωτικό της ΕΛΑΣ υπάρχει και 3η σύλληψη και 5χιλιαρο πρόστιμο σε ταβέρνα στη Χαλκίδα για ζωντανή μουσική, ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ επρόκειτο για άλλου είδους παράβαση και όχι σχετικά με τα όσα ισχύουν κατά της διάδοσης του κορωνοϊού.

Οι παραβάσεις για τα μέτρα κορωνοϊού (ωράριο, λειτουργία σε εσωτερικό χώρο κλπ) σημειώθηκαν σε όλη τη χώρα, στο σύνολο 31, ενώ είχαμε και 13 συλλήψεις.

Τέλος στη Στερεά Ελλάδα είχαμε 8 από τις 21 συνολικά παραβάσεις για μη χρήση μάσκας σε μέρη όπου προβλέπονται, με την επιβολή και του προστίμου των 300 ευρώ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση