Σοκ: Κρεμάστηκε σε κοινή θέα στο κέντρο της Λαμίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2021 08:14 Σοκ: Κρεμάστηκε σε κοινή θέα στο κέντρο της Λαμίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκαριστικές εικόνες στο κέντρο της πόλης με τον αυτόχειρα να κρέμεται από το μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου.

Έπαθαν σοκ νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου οι διερχόμενοι και οι επαγγελματίες που βρέθηκαν στην οδό Καποδιστρίου, απέναντι από τα Δικαστήρια της Λαμίας, βλέποντας έναν νεαρό άνδρα να κρέμεται, κυριολεκτικά, από το μπαλκόνι του 2ου ορόφου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του LamiaReport πρόκειται για 41χρονο Λαμιώτη, ο οποίος διέμενε στο διαμέρισμα το 2ου ορόφου με τη μητέρα του και τη σύντροφό του, που όμως τη στιγμή που κρεμάστηκε έλειπαν από το σπίτι .

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν ο 41χρονος αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα και γιατί αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του με αυτόν τον τραγικό τρόπο.

Σε κοινή θέα

Ήταν λίγο πριν τη 1:00΄ το μεσημέρι του Σαββάτου όταν καποιος άρχισε να φωνάζει «Θεέ μου, Θεέ μου κρεμάστηκε....» δείχνοντας ψηλά προς την πολυκατοικία. Όταν κοίταξαν όλοι πιο ψηλά είδαν τον νεαρό άνδρα να κρέμεται κυριολεκτικά από τα κάγκελα του 2ου ορόφου.

Εκείνη την ώρα είχε πολύ κόσμο στο σημεί, γιατί δίπλα ειναι και η κεντρική λαϊκή αγορά του Σαββάτου.

Στο σημείο έφτασε το ΕΚΑΒ και η αστυνομία, που απέκλεισε γρήγορα το δρόμο και άρχισε να απομακρύνει τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί κάτω από την πολυκατοικία.

Οι αστυνομικοί με τους διασώστες του ΕΚΑΒ ανέβηκαν γρήγορα στο διαμέρισμα και αφού σκέπασαν με σεντόνια τον αυτόχειρα για να μην φαίνεται, ανέσυραν τη σορό, ώστε να μην είναι σε κοινή θέα.

Δείτε βίντεο:

Για αρκετή ώρα έμεινε αποκλεισμένο το κομμάτι από την οδό Λεωνίδου έως την οδό Αμαλίας, προκειμένου να διευκολυνθούν τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα και να διαλυθεί η συγκέντρωση του κόσμου.

Για το συμβάν προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Λαμίας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση