Λαμία: Κλείνει και δεύτερη τάξη στο ίδιο Γυμνάσιο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2021 10:22 Λαμία: Κλείνει και δεύτερη τάξη στο ίδιο Γυμνάσιο

Ρεκόρ κρουσμάτων στα σχολεία της Φθιώτιδας και τη Στερεάς. Έκλεισε τάξη και στην Άμφισσα…

Την ώρα που το Υπουργείο Παιδείας σε συνεννόηση με το Υπουργείο Υγείας αλληλοσυγχαίρονται για το γεγονός ότι τα σχολεία παραμένουν ανοιχτά, τα κρούσματα στις σχολικές μονάδες αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο, φτάνοντας μάλιστα να κλείνουν τάξεις παρά το «εξωφρενικό» 50%+1!

Στη Φθιώτιδα, επισήμως κλείνει και 4η τάξη, καθώς μετά το Α1 του 7ου Γυμνασίου, όπου νόσησαν 16 από τους 21 μαθητές, κλείνει και το Α2 που νόσησαν πάνω από 11 παιδιά.

Είχαν προηγηθεί η Γ’ Λυκείου του Γυμνασίου με Λυκειακές Τάξεις Νέου Μοναστηρίου και το Β2 Τμήμα του Γυμνασίου του Μώλου.

Επίσης έκλεισε έως 24/11 η Β’ τάξη  Λυκείου Μουσικού Σχολείου Άμφισσας, που συμπληρώσαμε κι εκεί το 50%+1.

Η Φθιώτιδα και τα σχολεία της βρίσκονται πλέον στο «κατακόκκινο» και όσοι κάποιοι δε θέλουν  να το δουν ή να το παραδεχτούν, το επιβεβαιώνουν οι αριθμοί, καθώς η εβδομάδα έκανε ποδαρικό με νέο ρεκόρ κρουσμάτων που έφτασαν τα 73! Από αυτά τα 4 αντιστοιχούν σε εκπαιδευτικούς, 3 στην Πρωτοβάθμια και 1 στη Δευτεροβάθμια (προηγούμενο ρεκόρ αυτό της περασμένης Δευτέρας με 69 νέα περιστατικά).

Η Δευτέρα όμως έκανε αρνητικό ρεκόρ και στο σύνολο της Στερεάς με 145 κρούσματα. Τα υπόλοιπα 72 αντιστοιχούν σε Βοιωτία 40, Εύβοια 12, Φωκίδα και Ευρυτανία από 10.

Δείτε τον τελευταίο πίνακα με τα κρούσματα σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση στη Στερεά:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση