Βοιωτία: 11 τραυματίες από τη σύγκρουση με το τρένο - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 08:32 Βοιωτία: 11 τραυματίες από τη σύγκρουση με το τρένο - ΒΙΝΤΕΟ

Σε εξέλιξη επιχείρηση για τη μεταφορά των τραυματιών στο νοσοκομείο - Πληροφορίες για δυο σοβαρά τραυματίες…

Στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς και στο Κέντρο Υγείας Αμφίκλειας μεταφέρονται οι τραυματίες από τη σύγκρουση μηχανής τραίνου με την ακινητοποιημένη αμαξοστοιχία intercity 54, έξω από τη Λιβαδειά.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στο LamiaReport πρόκειται για 11 άτομα, εκ των οποίων οι δύο πιο σοβαρά (πρόκειται για τους εργαζόμενους στις δύο μηχανές) καθώς και μία ανήλικη.

Μάλιστα χάρη στην επέμβαση γιατρών που έτυχε να επιβαίνουν στην αμαξοστοιχία, τους παρασχέθηκαν αρχικά οι πρώτες βοήθειες σε ξεχωριστά βαγόνια ανάλογα με τη σοβαρότητα του τραυματισμού τους.

Το τραίνο κατάφερε να ρυμουλκηθεί μέχρι τη Δαύλεια όπου άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ, της ΠΥ Λιβαδειάς, του ΠΚ Αμφίκλειας και της Εθελοντικής Ομάδας Λιβαδειάς μετέφεραν τους τραυματίες στα ασθενοφόρα για να διακομιστούν στο Νοσοκομείο της Λιβαδειάς και στο ΚΥ της περιοχής.

Δείτε βίντεο:

Η αμαξοστοιχία θα συνεχίσει μέχρι το Λιανοκλάδι από όπου οι επιβάτες που είχαν προορισμό άλλα μέρη πλην της Λαμίας, θα μετακινηθούν με λεωφορεία σε ξενοδοχεία της περιοχής όπου και θα διανυκτερεύσουν, μετά την πολύωρη περιπέτειά τους μέσα στο σκοτάδι και στο κρύο.

Δείτε και φωτογραφίες από την παραλαβή των τραυματιών στο σταθμό της Δαύλειας:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση