Θρήνος στη Δυτική Φθιώτιδα για τη δασκάλα που «έφυγε» από κορωνοϊό

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Φεβρουαρίου 2022 08:20 Θρήνος στη Δυτική Φθιώτιδα για τη δασκάλα που «έφυγε» από κορωνοϊό

Έδωσε άνιση μάχη με τον ύπουλο εχθρό για περισσότερο από έναν μήνα, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας χωρίς τελικά να τα καταφέρει. Δύο ακόμη γυναίκες κατέληξαν από covid…

Ένας ακόμη νέος άνθρωπος έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό. Πρόκειται για 53χρονη εκπαιδευτικό από τη Μακρακώμη, η οποία κατέληξε διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας το βράδυ της Τετάρτης (2/2).

Η άτυχη γυναίκα ήταν ανεμβολίαστη και νόσησε πριν τις γιορτές από covid-19. Στις 28 Δεκεμβρίου διακομίστηκε σε πολύ άσχημη κατάσταση στο Νοσοκομείο Λαμίας, καθώς ο ιός της είχε δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα.

Παρά τις τεράστιες προσπάθειες του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού για 36 ημέρες, η κατάστασή της δεν μπόρεσε να βελτιωθεί. Η είδηση της απώλειάς της βύθισε στο πένθος όλη τη Δυτική Φθιώτιδα και την Εκπαίδευση, καθώς όλοι κάνουν λόγο για έναν εξαίρετο άνθρωπο και εκπαιδευτικό.

Ο θανατηφόρος ιός όμως δεν κάνει διακρίσεις και στερεί από τις οικογένειές τους καθημερινά δεκάδες συνανθρώπους μας, διαφόρων ηλικιών, όπως αποτυπώνεται στις καθημερινές εκθέσεις του ΕΟΔΥ.

Δύο ακόμη θάνατοι στην Κλινική

Στο Νοσοκομείο Λαμίας, είχαμε ακόμη δύο θανάτους ασθενών, που νοσηλευόντουσαν στην Κλινική Κορωνοϊού στο Πέτρινο κτίριο.

Πρόκειται για 87χρονη από τη Σπερχειάδα (ο τρίτος θάνατος από τη δυτική Φθιώτιδα μέσα σε λίγες ώρες, καθώς προηγήθηκε η απώλεια του 53χρονου από τη Σπερχειάδα) και μίας 74χρονης από τα Καμένα Βούρλα.

Στο Πέτρινο κτίριο εξακολουθούν και νοσηλεύονται 43 ασθενείς, ενώ στη ΜΕΘ Covid άλλοι 7.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση