Λαμία: Λύθηκε το χειρόφρενο και σταμάτησε στη βεράντα ταβέρνας - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 08:26 Λαμία: Λύθηκε το χειρόφρενο και σταμάτησε στη βεράντα ταβέρνας - ΦΩΤΟ

Οι θαμώνες βλέποντας το αγροτικό να έρχεται πετάχτηκαν από τα τραπέζια και έτρεχαν να γλιτώσουν - Από καθαρή τύχη δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός.

Το απίστευτο συμβάν έγινε το βράδυ του Σαββάτου στη Λυγαριά Λαμίας, όπου λύθηκε το χειρόφρενο από το λευκό αγροτικό και πήρε την κατηφόρα.

Το αυτοκίνητο ακολούθησε μια τρελή πορεία, χτυπώντας ένα άλλο αυτοκίνητο, για να καταλήξει στην πλατεία του χωριού όπου βρίσκεται το μοναδικό καφενείο - ταβέρνα, που εκείνη τη στιγμή είχε αρκετό κόσμο.

Οι θαμώνες ακούγοντας το πρώτο μπαμ γύρισαν και είδαν να έρχεται το αγροτικό κατά πάνω τους, το οποίο όμως για καλή τους τύχη χτύπησε στο πεζοδρόμιο και σταμάτησε. 

Όλοι βέβαια ήταν σοκαρισμένοι, όπως και ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου που δεν μπορούσε να καταλάβει πως λύθηκε το χειρόφρενο και έγινε όλος αυτός ο χαμός, που ευτυχώς είχε μόνο υλικές ζημιές.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση