Σε καρότσα αγροτικού έβαλαν τραυματισμένη γυναίκα λόγω έλλειψης οδηγού ασθενοφόρου!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 08:10 Σε καρότσα αγροτικού έβαλαν τραυματισμένη γυναίκα λόγω έλλειψης οδηγού ασθενοφόρου!

Μια γυναίκα τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια γεωργικών εργασιών σήμερα στη Ζαγορά. Η γυναίκα φέρεται να έπεσε και να χτύπησε ενώ βρισκόταν στο χωράφι.

Οι οικείοι της κάλεσαν ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Ζαγοράς, ωστόσο ενημερώθηκαν πως δεν υπήρχε οδηγός βάρδιας εκείνη την ώρα και αναγκάστηκαν να την επιβιβάσουν στην καρότσα  αγροτικού αυτοκινήτου για να τη μεταφέρουν στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Σύμφωνα με τα gegonota.news, όταν το αγροτικό έφτασε στα Χάνια, η τραυματισμένη γυναίκα παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που στο μεταξύ είχε ειδοποιηθεί για τη μεταφορά της στο “Αχιλλοπούλειο”.

Πηγή: gegonota.news

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση