Λαμία: Είδε το αγριογούρουνο στο παράθυρο του αγροτικού του!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 06 Αυγούστου 2022 08:27 Λαμία: Είδε το αγριογούρουνο στο παράθυρο του αγροτικού του!

Εντός κατοικημένης περιοχής, τεράστιο ζώο έπεσε πάνω στην πόρτα του οχήματος προκαλώντας ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές…

Απίστευτη περιπέτεια για οδηγό αγροτικού αυτοκινήτου το βράδυ της Παρασκευής (5/8) μέσα στο χωριό Λυγαριά Λαμίας.

Σε ανύποπτο χρόνο ένα τεράστιο αγριογούρουνο, εμβόλισε το όχημα του στο ύψος της πόρτας του οδηγού, παραμερίζοντας το από την ευθεία!

«Είδα ξαφνικά τη μούρη του στο παράθυρο μου και δεν καταλάβαινα τι είχε συμβεί», λέει στο LamiaReport  ο οδηγός που δεν κατάλαβε από που του ήρθε το αγριογούρουνο!

Όταν συνειδητοποίησε ότι βρέθηκε στο δρόμο ενός μεγάλου αρσενικού αγριογούρουνου μακάριζε την τύχη του που γλύτωσε με ένα βαθούλωμα και το ξήλωμα μόνο του προφυλακτήρα. Η ταχύτητα του αγροτικού ήταν χαμηλή και το αγριογούρουνο έφυγε αγρατσούνιστο!

«Ίσα που θα του έφυγαν τα τσιμπούρια», σχολίασε αστειευόμενος ο οδηγός που έχοντας συνειδητοποιήσει ότι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, θέλησε να διασκεδάσει το πόσο τυχερός στάθηκε μέσα στην ατυχία του…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση