Στυλίδα, Μαρίνι και Μελίσσια "χτυπήθηκαν" από το μπουρίνι

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 08:24 Στυλίδα, Μαρίνι και Μελίσσια "χτυπήθηκαν" από το μπουρίνι

Ισχυρή καταιγίδα με χαλάζι, πτώσεις δέντρων, διακοπές ρεύματος και ακινητοποιημένα αυτοκίνητα από την νεροποντή.

Το ισχυρό μπουρίνι που σάρωσε τις περισσότερες περιοχές της Φθιώτιδας "χτύπησε" με ιδιαίτερη ένταση την ανατολική πλευρά του νομού στην ευρύτερη περιοχή της Στυλίδας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες οδηγών κατά διαστήματα η βροχόπτωση ήταν τόσο ισχυρή που αναγκάστηκαν να σταματήσουν γιατί δεν έβλεπαν ούτε στο ένα μέτρο.

Σε αρκετές περιοχές μάλιστα έριξε και χαλάζι. Ο δυνατός αέρας έριξε δέντρα και κολόνες του ΟΤΕ, ενώ πολλές περιοχές έμειναν χωρίς ρεύμα.

Ιδιαίτερα έντονα ήταν τα φαινόμενα στους παραθεριστικούς οικισμούς Μαρίνι και Μελίσσια, ου επίσης είχαν διακοπή ρεύματος.

Δείτε βίντεο που μας έστειλε φίλος αναγνώστης από το Μαρίνι την ώρα που άνοιξαν οι ουρανοί. Μάλιστα φαίνεται και η κολόνα του ΟΤΕ που εχει πέσει πάνω στα καλώδια.

Στο Μαρίνι επίσης έχει πέσει ένα μεγάλο δέντρο στην εκκλησία της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, καθώς επίσης και άλλα μικρότερα στον παράδρομο κοντά στο ξενοδοχείο "Τσαμαντάνη" και στο Camping Interstation.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση