«Έφυγε» ο εκπαιδευτικός Φάνης Μαμαλούγκας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2022 08:04 «Έφυγε» ο εκπαιδευτικός Φάνης Μαμαλούγκας

Έδειξε το δρόμο της γνώσης σε γενιές και γενιές μαθητών…

Σε ηλικία 82 ετών «έφυγε» σήμερα Τετάρτη 24 Αυγούστου για το «μεγάλο ταξίδι» ο εκπαιδευτικός Θεοφάνης (Φάνης) Μαμαλούγκας.

Επρόκειτο για έναν αξιαγάπητο και ευφυή άνθρωπο, που αντιμετώπιζε τις καταστάσεις με χιούμορ και χαμόγελο! Καθηγητής Φυσικής, μεταλαμπάδευσε με μεράκι τις γνώσεις του σε πολλές γενιές συμπολιτών μας, σε όποιο μέρος κι αν υπηρέτησε την εκπαίδευση.

Ο Φάνης Μαμαλούγκας διετέλεσε μεταξύ άλλων Λυκειάρχης στο Λύκειο Μακρακώμης μετά την αλλαγή του από εξατάξιο Γυμνάσιο.

Η καταγωγή του ήταν από το Δίλοφο του Δήμου Μακρακώμης, ενώ εδώ κι αρκετά χρόνια έμενε στο Σταθμό Λιανοκλαδίου.

Μεγάλη του αγάπη ειδικά μετά την συνταξιοδότησή του, ήταν η μελισσοκομία, παίρνοντας την αφορμή για να βρίσκεται κοντά στη φύση και στη δημιουργία της.

Το τελευταίο αντίο στον αγαπητό καθηγητή, στον άνθρωπο που έδειξε το δρόμο της γνώσης σε πολλούς μαθητές, θα μπορέσουν να πουν όσοι είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν, την Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022, στις 10:30’ το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Λιανοκλαδίου.

Καλό παράδεισο!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση