North Evia - Samos Pass: Ανάρπαστα μέσα σε λίγα λεπτά τα vouchers

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2022 16:48 North Evia - Samos Pass: Ανάρπαστα μέσα σε λίγα λεπτά τα vouchers

Δεν επιτρέπεται πλέον η είσοδος στην πλατφόρμα

Σε λειτουργία τέθηκε σήμερα, Πέμπτη 25 Αυγούστου, στις 12:00 το μεσημέρι το North Evia – Samos Pass μέσω του vouchers.gov.gr.

Τα vouchers  έκαναν «φτερά» μέσα σε μόλις 15 λεπτά!

Λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης άνοιξε η πλατφόρμα για τα vouchers των 150 και 300 ευρώ για τη Βόρεια Εύβοια και τη Σάμο αντίστοιχα.

Λίγα λεπτά αργότερα τα περίπου 14.000 vouchers είχαν εξαντληθεί και η πλατφόρμα δεν επέτρεπε την πρόσβαση.

Όπως οι πρώτες δύο φάσεις, αντίστοιχα και η τρίτη φάση του προγράμματος αφορά σε άυλες ψηφιακές χρεωστικές κάρτες τις οποίες οι δικαιούχοι θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν για το διάστημα έως και 30-09-2022 για δαπάνες διαμονής, εστίασης και τοπικών μεταφορών στις περιοχές της Βόρειας Εύβοιας και της Σάμου.

Η πλατφόρμα vouchers.gov.gr θα παραμείνει ανοιχτή για την τρίτη φάση του προγράμματος από τις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης 25 Αυγούστου και μέχρι να εξαντληθούν οι άυλες ψηφιακές χρεωστικές κάρτες, με καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεων την 31η Αυγούστου.

Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, κατά τις δύο πρώτες φάσεις του North Evia – Samos Pass έχουν διατεθεί αθροιστικά περισσότερα από 2,3 εκατομμύρια ευρώ.

Συγκεκριμένα:

• για τη Βόρεια Εύβοια έχουν αποθηκευτεί 9.874 κάρτες στα ψηφιακά πορτοφόλια των δικαιούχων και 8.426 έχουν χρεωθεί τουλάχιστον μία συναλλαγή

• για τη Σάμο έχουν προστεθεί 5.261 κάρτες στα ψηφιακά πορτοφόλια των δικαιούχων και 4.799 εξ αυτών έχουν χρεωθεί τουλάχιστον μία συναλλαγή.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση