Λαμία: Γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά όταν χτυπήθηκε από αυτοκίνητο (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022 09:26 Λαμία: Γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά όταν χτυπήθηκε από αυτοκίνητο (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Παρασύρθηκε τη στιγμή που είχε ανοίξει την πίσω πόρτα στην οδό Αρκαδίου…

Σοβαρό τροχαίο με τον τραυματισμό μιας 64χρονης γυναίκας σημειώθηκε γύρω στις 09:30’ το πρωί του Σαββατου (8/10) στην οδό Αρκαδίου ακριβώς έξω από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης.

Αυτοκίνητο που ανέβαινε την οδό, κάτω από συνθήκες που εξετάζει η Τροχαία Λαμίας, παρέσυρε την οδηγό αυτοκινήτου που είχε παρκάρει αριστερά στο σημείο και είχε ανοίξει την πίσω δεξιά πόρτα.

Στο σημείο έφτασε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε την άτυχη γυναίκα στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Σύμφωνα με τον οδηγό του αυτοκινήτου, εκείνη την ώρα ξεπαρκάριζε αυτοκίνητο από την δική του πλευρά και έκανε όσο μπορούσε αριστερά για να το αποφύγει, βρήκε όμως στην ανοιχτή πόρτα του αυτοκινήτου της 64χρονης παρασύροντας κι εκείνη.

Δείτε βίντεο:

Κάτοικοι της περιοχής, αναφέρουν στο LamiaReport, ότι τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα μειώνουν επικίνδυνα το πλάτος της συγκεκριμένης οδού, που είναι πολυσύχναστη σε πεζούς ειδικά σε μέρες και ώρες που κινούνται μαθητές από το συγκρότημα του Αφανού.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση