Ηλίας Σανίδας: Έργα και μελέτες για τη Φθιώτιδα προϋπολογισμού 575.000 ευρώ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 08 Οκτωβρίου 2022 15:36 Ηλίας Σανίδας: Έργα και μελέτες για τη Φθιώτιδα προϋπολογισμού 575.000 ευρώ

Τι αποφασίστηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο…

Με αρκετά σημαντικά έργα για τη Φθιώτιδα ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας στο μαρτυρικό Δίστομο.

Κατόπιν εισήγησης του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδας Ηλία Σανίδα, στη συνεδρίαση αποφασίστηκε μεταξύ των άλλων να ενταχθούν έργα όπως :

1) Εργασίες στον Αρχαιολογικό Χώρο της Μελιταίας Δομοκού, όπου ήδη Φινλανδοί αρχαιολόγοι έχουν ξεκινήσει ανασκαφές.

2) Εργασίες στο αλιευτικό καταφύγιο Μώλου.

3) Αποκατάσταση οδών στην Πελασγία.

4) Πρωτοποριακή μελέτη για τη δημιουργία τεχνιτής παραλίας στη Γλύφα.

5) Εργασίες για την περαιτέρω αντιπλημμυρική θωράκιση στα Στύρφακα, πέραν των αποκαταστάσεων που έχουν ήδη εκτελεστεί στην περιοχή.

6) Εργασίες άρσης επικινδυνότητας στην Οδό Ζέλι Καλαπόδι του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας.

7) Έργα για την αντιπλημμυρική προστασία, άρση καταπτώσεων και απομάκρυνση φερτών υλικών στους Δήμους Καμμένων Βούρλων, Αμφίκλειας – Ελάτειας και Στυλίδας,

Προϋπολογισμού 575.000 ευρώ.

Μετά το πέρας της συνεδρίασης ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας Ηλίας Σανίδας δήλωσε: «Ολοκληρώσαμε μια ακόμα παραγωγική συνεδρίαση στο ιστορικό και μαρτυρικό Δίστομο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέρφους στο Περιφερειακό Συμβούλιο που στήριξαν το Τεχνικό Πρόγραμμα της Φθιώτιδας, το οποίο μέσα από τα έργα και τις μελέτες που εντάσσει θα προσδώσει πολλαπλά οφέλη στην Οικονομία και στην ευρύτερη περιοχή».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση