Φθιώτιδα: Η έφοδος στον καταυλισμό έφερε εννέα συλλήψεις

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 17:55 Φθιώτιδα: Η έφοδος στον καταυλισμό έφερε εννέα συλλήψεις (ΦΩΤΟ αρχείου)

Έπεσαν και δύο πρόστιμα του ΚΟΚ ενώ ακινητοποιήθηκε ένα όχημα…

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι εννέα (9) Ρομά, 6 άνδρες και 3 γυναίκες που συνελήφθησαν την Τετάρτη (12/10) κατά τη διάρκεια στοχευμένης αστυνομικής επιχείρησης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, στον καταυλισμό του Κυπαρισσίου Αταλάντης.

Οι εφτά (7) συλληφθέντες (4 άνδρες και 3 γυναίκες), κατηγορούνται για ρευματοκλοπή και οι άλλοι δύο (2) για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).

Επίσης βεβαιώθηκαν δύο (2) παραβάσεις του ΚΟΚ και ένα από τα δώδεκα συνολικά οχήματα που ελέγχθηκαν, ακινητοποιήθηκε.

Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Λοκρών και της Ο.Π.Κ.Ε. της ίδιας Υπηρεσίας, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας και της Διμοιρίας Υποστήριξης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, ενώ σε αυτή συνέδραμε αρμόδιο συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ Αταλάντης το οποίο προχώρησε στην αποσύνδεση των παράνομων ηλεκτροδοτήσεων.

Την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Λοκρών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση