ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και Παρέμβαση Πολιτών τίμησαν την απελευθέρωση της Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022 13:33 ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και Παρέμβαση Πολιτών τίμησαν την απελευθέρωση της Λαμίας

Ομιλίες και κατάθεση στεφάνων στο άγαλμα του Πρωτοκαπετάνιου του ΕΛ.Α.Σ. Άρη Βελουχιώτη…

Στο άγαλμα του πρωτοκαπετάνιου του ΕΛΑΣ, Άρη Βελουχιώτη στην πλατεία Λαού, γιόρτασαν τα 78 χρόνια από την απελευθέρωση της Λαμίας αποδίδοντας ξεχωριστά τις δέουσες τιμές στους αγωνιστές του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ, το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και η δημοτική παράταξη, Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία.

Χρονικά (11:00') προηγήθηκε η εκδήλωση από το Παράρτημα Λαμίας της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ, της ΤΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ και του ΤΣ Φθιώτιδας της ΚΝΕ, με τον Πρόεδρο του Παραρτήματος Λαμίας Χρήστο Φουσέκη, να έχει την κεντρική ομιλία. Ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων από ΚΚΕ, ΚΝΕ και Παράρτημα ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ.

Στις 12:00’ αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής το Βουλευτή Φθιώτιδας Γιάννη Σαρακιώτη και το Γραμματέα της ΝΕ Φθιώτιδας Βαγγέλη Σακελλάρη, πραγματοποίησαν συγκέντρωση και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων.

Στις 12:30’ ακολούθησε κατάθεση στεφάνου και χαιρετισμός από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία, Βασίλη Κυριακάκη.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση