Ενημερώσουν για τον καρκίνο του μαστού (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022 10:44 Ενημερώσουν για τον καρκίνο του μαστού (ΦΩΤΟ)

Μέχρι τις 8 το βράδυ στην πλατεία Ελευθερίας στη Λαμία και στην πλατεία Ταχυδρομείου στη Λάρισα…

Μέλη του Δικτύου Αγωγής Υγείας & Πρόληψης και του Δικτύου Πρωτοβάθμιων Υπηρεσιών Υγείας Μαιών-Μαιευτών  της 5ης ΥΠΕ, που αποτελούνται από εξειδικευμένους επαγγελματίες υγείας των Κέντρων Υγείας και των ΤΟΜΥ των Ν. Λάρισας και Φθιώτιδας αντίστοιχα, ενημερώνουν από το πρωί της Τρίτης (25/10) στις 8, τον πληθυσμό για τα μέτρα πρόληψης και θεραπείας, για τον καρκίνο του μαστού.

Το πρόγραμμα των δράσεων υλοποιείται μέχρι τις 20:00’ το βράδυ, στην Πλατεία Ταχυδρομείου Λάρισας και στην Πλατεία Ελευθερίας της Λαμίας.

Οι επαγγελματίες υγείας, παρουσιάζουν την αξία, του έγκαιρου προ συμπτωματικού ελέγχου καθώς και της μεθόδου της αυτοεξέτασης.

Επίσης ενημερώνουν τον γυναικείο πληθυσμό που ανήκει στην ηλικιακή ομάδα 50-69 ετών για τη δυνατότητα του προγραμματισμού της άμεσης εξέτασης μέσω του προληπτικού προγράμματος «Φώφη Γεννηματά».

Οι δράσεις της 5ης ΥΠΕ υποστηρίζονται από τους Δήμους Λαμιέων και Λαρίσης.

Διαβάστε το μήνυμα του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση