Δωρεάν απογευματινά μαθήματα στο Μουσικό Σχολείο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2022 08:35 Δωρεάν απογευματινά μαθήματα στο Μουσικό Σχολείο Λαμίας

Για τους μαθητές της Στ' τάξης των δημοτικών σχολείων Φθιώτιδας.

Το Μουσικό Σχολείο Λαμίας προσκαλεί τους μαθητές της Στ' τάξης των δημοτικών σχολείων Φθιώτιδας στο νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο:« Σχολικές ηχοϊστορίες».

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει ως στόχο μέσα από ποικίλες δραστηριότητες και παιχνίδια, τα παιδιά να γνωρίσουν το Μουσικό Σχολείο και τον υπέροχο κόσμο της μουσικής.

Μέσα από την συγκεκριμένη δράση οι μαθητές θα έρθουν σε επαφή με την ανακαλυπτική, ενεργή και συνεργατική μάθηση και θα αναπτύξουν πολλαπλές μουσικές, ατομικές και κοινωνικές δεξιότητες.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα, το οποίο υλοποιείται στο χώρο του Μουσικού Σχολείου Λαμίας κάθε Δευτέρα 3-4 μ.μ. και δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να γνωρίσουν τον όμορφό κόσμο της μουσικής και να μυηθούν σ’ αυτόν χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Επισημαίνεται ότι οι μαθητές δεν είναι απαραίτητο να έχουν μουσικές γνώσεις.

Το πρόγραμμα θα γίνεται κάθε Δευτέρα 3 - 4 μ.μ. δωρεάν στο Μουσικό Σχολείο Λαμίας. Το πρόγραμμα ξεκινά την Δευτέρα 14-11-2022.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλέφωνο: 22310 46476.

Ακολουθεί η Αίτηση του κηδεμόνα:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση