Εργατικό Κέντρο Λαμίας: Κινητοποιήσεις για το ρεύμα και τους πλειστηριασμούς

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 23:18 Εργατικό Κέντρο Λαμίας: Κινητοποιήσεις για το ρεύμα και τους πλειστηριασμούς

«Η αγανάκτηση και μόνο δεν φτάνει…»

Κινητοποιήσεις έχει προγραμματίσει για αυτή την εβδομάδα το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαμίας στη ΔΕΗ και το Κέντρο της Λαμίας.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου στις 9:00’ το πρωί θα πραγματοποιοηθεί παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ.

Επίσης την Παρασκευή 4 Νοέμβρη στις 7:00’ το απόγευμα διαμαρτυρία για τους πλειστηριασμούς στην οδό Ρήγα Φεραίου.

«Η εργατική τάξη δεν αντέχει και δεν δέχεται άλλο να ζει στη μιζέρια. Δεν θα ανεχτούμε, γιατί ο μισθός δεν φτάνει, ούτε για το νοίκι, ούτε για το ρεύμα. Υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις σε βασικά, σε στοιχειώδη δικαιώματα της εργατικής λαϊκής οικογένειας», αναφέρουν τα μέλη του ΕΚΛ σε ανακοίνωσή τους καταγγέλλοντας ότι την ίδια ώρα «θησαυρίζουν οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ενέργειας».

Και η ανακοίνωση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λαμίας καταλήγει: «Κάνουν πάρτι με τους πλειστηριασμούς τα κοράκια των σπιτιών του λαού. Δεν θα ανεχτούμε να μας παίρνουν 100 να μας δίνουν τα 10 πίσω και να μας λένε ότι χρωστάμε κιόλας. Δεν θα ανεχτούμε να πληρώνουμε το λογαριασμό των ανταγωνισμών τον ΗΠΑ, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ρωσία με το αίμα των λαών.

Ήρθε η ώρα να δείξουμε τη δύναμή μας. Να υψώσουμε τη φωνή μας. Να δυναμώσουμε την πάλη μας για τη ζωή που δικαιούμαστε και μας αξίζει. Δυναμώνουμε την πάλη μας οργανωνόμαστε στα σωματεία μας σε  κάθε χώρο δουλειάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση