Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Συν στον Άνθρωπο» επισκέφτηκε την Ογκολογική Κλινική του Γ.Ν. Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2022 09:27 Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Συν στον Άνθρωπο» επισκέφτηκε την Ογκολογική Κλινική του Γ.Ν. Λαμίας

Στο πλαίσιο της δράσης για την πρόληψη και ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού…

Μια ευχάριστη επίσκεψη δέχτηκε το προσωπικό και οι ασθενείς της Ογκολογικής Κλινικής Λαμίας του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου.

Η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Συν στον Άνθρωπο», Μαίρη Δούμα, με την Ταμία του Συλλόγου Ντίνα Κασαρά και το Μέλος Κική Οικονομίδου, επισκέφτηκαν και συνομίθλησαν μαζί τους δίνοντας τους συμβολικά το «Μαξιλάρι της Καρδιάς».

Η επίσκεψη αυτή είναι στο πλαίσιο των δράσεων για την πρόληψη και ενημέρωση του καρκίνου του μαστού σε μια διεθνής προσπάθεια για την αφύπνιση του γυναικείου πληθυσμού και τη συγκέντρωση πόρων για έρευνα, πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία της πιο συχνά εμφανιζόμενης κακοήθειας στις γυναίκες.

Από την πλευρά του ο Διοικητής του ΓΝ Λαμίας Ανδρέας Κολοκυθάς ευχαρίστησε εκ μέρους της Διοίκησης, το Σύλλογο «Συν Στον Άνθρωπο» για την διαρκή ευαισθητοποίηση και προσφορά που επιδεικνύει απέναντι στους ασθενείς του.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση