Κλειστά τα μαγαζιά σήμερα Κυριακή

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2022 10:02 Κλειστά τα μαγαζιά σήμερα Κυριακή

Η κακοκαιρία «Eva» φέρνει αλλαγές και στη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές - Τελικά θα ανοίξουν την άλλη Κυριακή 13 Νοεμβρίου.

Όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά σε όλη την Επικράτεια αύριο, Κυριακή 6 Νοεμβρίου, λόγω των ισχυρών καιρικών φαινομένων που… φέρνει η κακοκαιρία “Eva” και αναμένεται να πλήξουν πολλές περιοχές της χώρας, μεταξύ αυτών και η Στερεά Ελλάδα.

Έτσι, αποφασίστηκε τα μαγαζιά να είναι ανοιχτά την επόμενη Κυριακή 13 Νοεμβρίου, με προαιρετικό ωράριο λειτουργίας από τις 11:00΄ το πρωί έως τις 8:00'  το βράδυ.

Το παραπάνω φυσικά ισχύει και για τα καταστήματα της Λαμίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση