«Άνοιξε» το παζάρι στην Κάτω Τιθορέα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2022 10:45 «Άνοιξε» το παζάρι στην Κάτω Τιθορέα

Το τελευταίο παζάρι, τόσο στο Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας όσο και της ευρύτερης περιοχής, ξεκίνησε χθες Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022 στην Κάτω Τιθορέα.

«Αγαπημένο και πάντοτε επιτυχημένο έρχεται να προσφέρει οικονομικές λύσεις μα και ευκαιρίες για βόλτα, σε μία περίοδο που όλοι έχουμε ανάγκη από διασκέδαση, αλλά και συμφέρουσες αγορές.

Ευελπιστώντας ότι ο καιρός θα παραμείνει σύμμαχός μας, σας περιμένουμε να το περπατήσουμε και να ανακαλύψουμε μαζί τις λιχουδιές και τις προσφορές που θα κρύβουν οι πάγκοι, κατά μήκος του κεντρικού δρόμου και περιμετρικά της πλατείας Αγίου Δημητρίου Κάτω Τιθορέας....», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση