Κάλεσμα των Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών στην απεργία της Τετάρτης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2022 16:05 Κάλεσμα των Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών στην απεργία της Τετάρτης (φωτογραφία αρχείου)

Το ΔΣ του Συνδέσμου Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών Φθιώτιδας «Η Ενότητα», καλεί «τους συναδέλφους, τους εργαζόμενους και τον λαό της Φθιώτιδας στην ΑΠΕΡΓΙΑΚΉ  συγκέντρωση την Τετάρτη 9 Νοέμβρη στην πλατεία Ελευθερίας στη Λαμία ώρα 10:30π.μ

Όπως αναφέρουν οι Συνταξιούχοι Σιδηροδρομικοί στην ανακοίνωσή τους, «απέναντι στην παρατεταμένη ακρίβεια που ροκανίζει τις πενιχρές συντάξεις και μισθούς  της εξασθενημένης Ελληνικής κοινωνίας κι εμείς οι συνταξιούχοι σιδηροδρομικοί παρεμβαίνουμε ενωτικά, αγωνιστικά, αλληλέγγυα  όσο ζούμε και όσο μπορούμε για να μην μείνει κανένας συνάνθρωπος μας χωρίς τροφή,  χωρίς θέρμανση, χωρίς υγειονομική περίθαλψη, χωρίς δουλειά, χωρίς σπίτι, χωρίς  συμπαράσταση και ελπίδα…»

Όπως σημειώνουν, διεκδικούν και δεν επαιτούν:

• Ουσιαστικές αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις που αναπληρώνουν τις απώλειες  των τελευταίων χρόνων.

• Ένα καλύτερο επαρκές δημόσιο δωρεάν σύστημα υγείας.

• Τον έλεγχο της ασυδοσίας του κεφαλαίου στην αγορά προϊόντων και αγαθών. • Ανάκτηση με κοινωνικό χαρακτήρα των δημόσιων αγαθών που εμπορευματοποιούνται (παιδεία, υγεία, νερό, ενέργεια, δίκτυα συγκοινωνιών/επικοινωνιών κλπ)

«Όλοι παρόντες Όλοι στον αγώνα»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση