Λαμία: Τροχαίο με πατίνι και αυτοκίνητο στο κέντρο της πόλης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 07:30 Λαμία: Τροχαίο με πατίνι και αυτοκίνητο στο κέντρο της πόλης

Στα Επείγοντα του νοσοκομείου διακομίστηκε προληπτικά η κοπέλα με το ηλεκτρικό πατίνι.

Είναι γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα έχει αυξηθεί αισθητά ο αριθμός συμπολιτών μας που κυκλοφορουν με ηλεκτρικά πατίνια στην πόλη και επειδή πρόκειται για νεαρά κυρίως άτομα και πολλές φορές εφήβους, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς για να μην έχουμε κάποιο σοβαρό τροχαίο. 

Ευτυχώς το σημερινό τροχαίο, που εγινε στην οδό Καποδιστρίου, δεν είχε σοβαρό τραυματισμό, ωστόσο η κοπέλα με το πατίνι διακομιστηκε προληπτικά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΓΝ Λαμίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaRepot το ατύχημα έγινε όταν προπορευόμενο αυτοκίνητο, που ανέβαινε την οδό Καποδιστρίου, έκοψε ταχύτητα για να στρίψει στην οδό Λεωνίδου στο ύψος των Δικαστηρίων της πόλης.

Η νεαρή γυναίκα που ακολουθούσε με το ηλεκτρικό πατίνι δεν πρόλαβε να σταματήσει και έπεσε πίσω από το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να βρεθεί στο οδόστρωμα.

Αμέσως όσοι βρέθηκαν στο σημείο έτρεξαν να τη βοηθήσουν και να της προσφέρουν τις πρωτες βοήθειες, ενώ πολύ γρήγορα στον τόπο του ατυχήματος έφτασαν διασώστες του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν την άτυχη κοπέλα και τη μετέφεραν στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση