Παραδόθηκε ο καινούριος κυκλικός κόμβος στη νότια είσοδο της Λαμίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2022 07:26 Παραδόθηκε ο καινούριος κυκλικός κόμβος στη νότια είσοδο της Λαμίας (ΒΙΝΤΕΟ)

«Αλλάζουμε την εικόνα της πόλης», δήλωσε ικανοποιημένος ο Δήμαρχος Θύμιος Καραΐσκος που παρέλαβε το έργο

Στη διάθεση των δημοτών - επισκεπτών, είναι από το πρωί της Τετάρτης 21 Δεκεμβρίου ο κυκλικός κόμβος στη νότια είσοδο της Λαμίας που αντικαθιστά τις διασταυρώσεις  πρωτίστως των κεντρικών οδών Θερμοπυλών, Βασιλικών και των κάθετων σε αυτές Δερβενακιών και Γιαννιτσιώτη.

Ο κυκλικός κόμβος αναμένεται να εξοικονομήσει χρόνο στη διέλευση των αυτοκινήτων η οποία θα γίνεται και με μεγαλύτερη ασφάλεια, καθώς ο μέχρι πρότινος κόμβος που λειτουργούσε με φανάρια είχε δώσει πολλά ατυχήματα!

Η νέα κατασκευή, περιλαμβάνει επίσης ράμπες για την πρόσβαση των ατόμων με αναπηρία (ΑμεΑ) καθώς και ειδικές πλάκες για την όδευση τυφλών ενώ δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην προσαρμογή του νέου κόμβου με τα υφιστάμενα πεζοδρόμια, σύμφωνα με τις υποδείξεις της αρμόδιας Διεύθυνσης του Δήμου.

«Αλλάζουμε την εικόνα της πόλης βελτιώνοντας συγχρόνως την καθημερινότητα του πολίτη», δήλωσε ικανοποιημένος ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, παραλαμβάνοντας μαζί με τους συνεργάτες τους το έργο «που τελείωσε σε χρόνο ρεκόρ» αφού ολοκληρώθηκε δύο μήνες νωρίτερα από την αρχική πρόβλεψη.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση