Το μήνυμα των παιδιών στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2022 17:59 Το μήνυμα των παιδιών στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας (ΦΩΤΟ)

Από το Κέντρο Κοινότητας Καμένων Βούρλων…

Ολοκληρώθηκε η δράση με θέμα «Τα παιδιά στέλνουν μήνυμα αγάπης στην Τρίτη Ηλικία», που διοργάνωσε το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Καμένων Βούρλων σε συνεργασία με νηπιαγωγεία του Δήμου Καμένων Βούρλων και το «Βοήθεια στο Σπίτι».

Τα παιδιά δημιούργησαν χριστουγεννιάτικες κάρτες τις οποίες παρέλαβε το Κέντρο Κοινότητας και έπειτα τα «Βοήθεια στο Σπίτι», οι εργαζόμενοι των οποίων τις διένειμαν στα ωφελούμενα μέλη τους.

Μ’ αυτόν τον τρόπο τα παιδιά έστειλαν μήνυμα αγάπης και ανακούφιση σε άτομα Τρίτης Ηλικίας και παράλληλα διασυνδέθηκαν με τις υπηρεσίες του Δήμου, μέσω της διαδραστικότητας της δράσης.

Το Κέντρο Κοινότητας ευχαριστεί θερμά τα νηπιαγωγεία του Δήμου που συμμετείχαν στη δράση και συγκεκριμένα του Αγίου Κωνσταντίνου, 1ο και 2ο Καμένων Βούρλων, Καινουρίου, Αγίου Σεραφείμ και Μώλου.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση