Φθιώτιδα: Σκυλιά επιτέθηκαν σε γυναίκα που είχε βγάλει βόλτα το σκυλάκι της

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2022 07:57 Φθιώτιδα: Σκυλιά επιτέθηκαν σε γυναίκα που είχε βγάλει βόλτα το σκυλάκι της

Το ένα ράτσας πίτμπουλ, δάγκωσε την ίδια και το σκυλάκι…

Στιγμές τρόμου έζησε μια γυναίκα στην Κοινότητα Μπράλου, όταν έβγαλε βόλτα το σκυλάκι της και δέχτηκε την επίθεση από δύο άλλα δεσποζόμενα σκυλιά.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης (21/12) και είχε ως αποτέλεσμα η γυναίκα να καταλήξει στο Κέντρο Υγείας Αμφίκλειας.

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα τα δύο σκυλιά της επιτέθηκαν, το ένα εκ των οποίων ράτσας πιτ-μπουλ της κατάφερε δαγκωματιά στο χέρι, στην προσπάθεια που έκανε να προστατεύσει το σκυλί της, το οποίο επίσης δέχτηκε δάγκωμα από το άλλο τετράποδο.

Η γυναίκα μετά τις πρώτες βοήθειες που της παρασχέθηκαν στο Κ.Υ., πήγε και κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Αμφίκλειας, υποβάλλοντας έγκληση σε βάρος του φερόμενου ως ιδιοκτήτη των δύο σκυλιών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση