Λαμία: Συναγερμός για πυρκαγιά στο κέντρο της πόλης

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2022 08:18 Λαμία: Συναγερμός για πυρκαγιά στο κέντρο της πόλης

Αναστάτωση στο κέντρο της Λαμίας το απόγευμα της Παρασκευής...

Το Κέντρο Επιχειρήσεων της ΠΥ στη Λαμία δέχτηκε τηλεφωνήματα για φωτιά σε αυτοκίνητο που κινούταν στην οδό Διάκου στη Λαμία και άμεσα στο σημείο έσπευσαν δυο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Επειδή εκείνη την ώρα είχε πολύ κίνηση στο κέντρο της πόλης υπήρξε μεγάλη αναστάτωση, ωστόσο οι πυροσβέστες δεν χρειάστηκε να επέμβουν, αφού ο καπνός που είδαν να βγαίνει από το καπό του ΙΧ οφειλόταν σε μηχανική βλάβη και όχι σε πυρκαγιά.

Το αυτοκίνητο με τη βοήθεια και των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ακινητοποιήθηκε στην πλατεία Διάκου, ώστε να μην δημιουργεί πρόβλημα στην κυκλοφορία των υπολοίπων οχημάτων μέχρι να το παραλάβει η οδική βοήθεια. 

Επίσης λίγο μετά τις 10:00΄ το βράδυ της Παρασκευής οι πυροσβέστες της ΠΥ Λαμίας κλήθηκαν να επέμβουν για πυρκαγιά σε διαμέρισμα 2ου ορόφου στην οδό Σατωβριάνδου, χαμηλά, στη συμβολή με την οδό Πανουργιά, απ'  όπου έβγαιναν καπνοί.

Ευτυχώς το συμβάν δεν ήταν σοβαρό και πολύ γρήγορα η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση