Διαμαρτυρία μεταναστών του Καμπ της Ριτσώνας μετά τον αιφνίδιο θάνατο 43χρονου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023 12:30 Διαμαρτυρία μεταναστών του Καμπ της Ριτσώνας μετά τον αιφνίδιο θάνατο 43χρονου ΦΩΤΟ INTIME

Παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής…

Ένας 43χρονος από τον Κονγκό που διέμενε στο Καμπ της Ριτσώνας αισθάνθηκε αδιαθεσία το πρωί της Δευτέρας (16/1), με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Άτομα που διαμένουν στο ίδιο Καμπ προχώρησαν σε κλείσιμο της οδού μπροστά από τη Δομή διαμαρτυρόμενοι για την τραγική κατάληξη του 43χρονου. Η αστυνομία απέκλεισε το δρόμο και για μία περίπου ώρα εξέτρεπε την κυκλοφορία από άλλη οδό.

Αναφορικά με τον αιφνίδιο θάνατο του αλλοδαπού, προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Χαλκίδας, που παρήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση