Αιματηρό επεισόδιο στις Φυλακές Δομοκού - Δύο σοβαρά τραυματίες

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2023 07:02 Αιματηρό επεισόδιο στις Φυλακές Δομοκού - Δύο σοβαρά τραυματίες

Διακομίστηκαν στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας…

Άγρια συμπλοκή μεταξύ Ελλήνων και Πακιστανών κρατουμένων, σημειώθηκε λίγο μετά τις 18:00’ το απόγευμα της Πέμπτης (19/1) στην Α1 πτέρυγα των Φυλακών Δομοκού.

Μια μεγάλη ομάδα ατόμων συνεπλάκη και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport βγήκαν και αυτοσχέδια μαχαίρια με αποτέλεσμα το σοβαρότατο τραυματισμό ενός 47χρονου Έλληνα και ενός 32χρονου Ιρανού που ήταν στην ομάδα των Ελλήνων.

Οι τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και συνοδεία της εξωτερικής φρουράς στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας όπου νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Επίσης ακόμη ένας 40χρονος Έλληνας νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λαμίας φέροντας κι αυτός τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.

Οι πληροφορίες του LamiaReport αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη ομάδα Πακιστανών έχει δημιουργήσει και στο κοντινό παρελθόν βίαια και αιματηρά επεισόδια και για αυτόν τον λόγο είχε απομακρυνθεί από την Α1 πτέρυγα. Είναι απορίας άξιο γιατί και πως επανήρθε σε αυτή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση