Με θητεία στη Λαμία ο νέος Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος;

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023 09:02 Με θητεία στη Λαμία ο νέος Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος;

Τη Δευτέρα η απόφαση και για τον Επιτελάρχη…

Η 23η Ιανουαρίου είναι η πιθανότερη ημερομηνία σύγκλισης του Ανώτατου Συμβουλίου Πυροσβεστικού Σώματος, από το νέο Αρχηγό Γεώργιο Πουρνάρα.

Δουλειά του είναι οι τοποθετήσεις του νέου Υπαρχηγού και Επιτελάρχη, καθώς εκτός του Αρχηγού Αλέξιου Ράπανου, αποστρατεύθηκε και ο Υπαρχηγός Γιάννης Πετρούτσος, ενώ τη θέση του Επιτελάρχη κατείχε ο κ. Πουρνάρας.

Για τη θέση του Υπαρχηγού του Σώματος ακούγεται έντονα το όνομα του Μάριου Αποστολίδη που υπήρξε ο πρώτος Συντονιστής Επιχειρήσεων Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας με έδρα τη Λαμία, από το Φεβρουάριο του 2020 μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου 2021.

Ο κ. Αποστολίδης ποχώρησε αναλαμβάνοντας Συντονιστής Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Παλαιότερα ήταν στο ίδιο γεωγραφικό διαμέρισμα ως Περιφερειακός Διοικητής ενώ έχει διατελέσει επί πολλά χρόνια στην Π.Υ. Δράμας πριν την ανάληψη της Διοίκησης της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Βορείου Αιγαίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση