Λαμία: Σε εξέλιξη η δίκη για το θάνατο του 9χρονου μαθητή

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023 07:57 Λαμία: Σε εξέλιξη η δίκη για το θάνατο του 9χρονου μαθητή

Ένταση και ιδαίτερη φόρτιση στη δικαστική αίθουσα...

Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας αναβιώνει ο αδόκητος χαμός του μόλις 9 ετών Δημήτρη Κατσαούνου, ο οποίος τον Ιούλιο του 2017 είχε νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο Λαμίας και όταν μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, άφησε την τελευταία του πνοή από ρήξη εντέρου που εξελίχθηκε σε περιτονίτιδα .

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθεται γνωστός γιατρός που έχει πλέον συνταξιοδοτηθεί και ήταν αυτός που χειρούργησε το παιδί στη Λαμία.

Ο μικρός Δημήτρης είχε έρθει για διακοπές στο χωριό του στην Ανάβρα Φθιώτιδας και είχε ένα ατύχημα με το ποδήλατό του που αρχικά δεν προκάλεσε καμία ανησυχία.

Παρέμεινε τέσσερις μέρες στο Νοσοκομείο Λαμίας όπου και εγχειρίστηκε από τον κατηγορούμενο γιατρό, πριν αποφασιστεί να διακομιστεί εσπευσμένα στο Αγλαΐα Κυριακού. Εκεί μέσα σε λίγες ώρες άφησε την τελευταία  του πνοή.

Η παρουσία των χαροκαμένων γονιών που ζητούν απαντήσεις και δικαίωση στη μνήμη του αγγέλου τους, φόρτισε ιδιαίτερα το κλίμα στα Δικαστήρια. Δεν έλειψαν και οι στιγμές έντασης.

Στο LamiaReport μίλησαν ο συνήγορος της οικογένειας Νίκος Διαλυνάς με τη μητέρα του Δημήτρη, καθώς και ο συνήγορος υπεράσπισης του γιατρού Γιώργος Δούμας.

Δείτε το βίντεο:

Η δίκη διεκόπη για την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023 στις 09:30’ το πρωί.

Να σημειωθεί ότι στο ακροατήριο βρέθηκαν και οι γονείς της 14χρονης Ιωάννας Κουτσοπάνου, ο χαμός της οποίας είχε συγκλονίσει επίσης το Πανελλήνιο πριν από ακριβώς 4 χρόνια. Η υπόθεση εκδικάζεται στη Λάρισα την προσεχή Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου με τον ίδιο Λαμιώτη γιατρό να βρίσκεται μεταξύ των κατηγορουμένων.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση