Πως θα λειτουργήσουν τα σχολεία στο Δήμο Στυλίδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2023 16:45 Πως θα λειτουργήσουν τα σχολεία στο Δήμο Στυλίδας

Η ανακοίνωση του Δήμου Στυλίδας για την λειτουργία των σχολικών μονάδων την Τετάρτη (8/2) και την Πέμπτη (9/2).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση την Τετάρτη (8/2) και την Πέμπτη (9/2) στη Στυλίδα θα λειτουργήσουν κανονικά με ώρα προσέλευσης στις 9:00΄ το πρωί.

Κλειστά θα παραμεινουν το επόμενο διήμερο τα σχολεία στις Δημοτικές Ενότητες της Πελασγίας και των Εχιναίων.

Η ανακοίνωση του Δήμου Στυλίδας:

Με απόφαση της Δημάρχου Στυλίδας, κ. Βιργινίας Στεργίου, αναστέλλεται η δια ζώσης λειτουργία όλων των σχολικών βαθμίδων στην Δ.Ε. Εχιναίων και Δ.Ε. Πελασγίας του Δήμου Στυλίδας για την Τετάρτη 08-02-2023 και την Πέμπτη 09-02-2023 λόγω των έκτακτων συνθηκών (χιονόπτωση, ισχυρός παγετός) που επικρατούν στην περιοχή.

Επιπλέον αποφασίζεται η παράταση της ώρας έναρξης των μαθημάτων την Τετάρτη 8-02-2023 και την Πέμπτη 9-02-2023 στις σχολικές μονάδες της Δ.Ε. Στυλίδας, με ώρα προσέλευσης 9:00΄, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός του Δήμου Στυλίδας θα λειτουργήσει κανονικά.

Γραφείο  Δημοσίων Σχέσεων
 Δήμου Στυλίδας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση