Νέες αλλαγές στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 08:06 Νέες αλλαγές στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας

Ο Δημήτρης Φούρλας ανεβαίνει στον τρίτο όροφο στο Επιτελείο της ΓΕΠΑΔ Στερεάς και επικεφαλής στη Διεύθυνση Φθιώτιδας αναλαμβάνει ο Χρήστος Μουτσώκος.

Λίγες ημέρες μετά τις κρίσεις των αξιωματικών στην ΕΛ.ΑΣ. και στο Αστυνομικό Μέγαρο Λαμίας έχουμε νέες αλλαγές που αφορούν στη Διεύθυνση της Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με νέα απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο μέχρι σήμερα επικεφαλής της Διεύθυνσης Φθιώτιδας, Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτρης Φούρλας, μετακινείται από τον δεύτερο στον τρίτο όροφο του Αστυνομικού Μεγάρου και συγκεκριμένα στο Επιτελείο της ΓΕΠΑΔ Στερεάς Ελλάδας.

Έτσι στη Διεύθυνση Φθιώτιδας καθήκοντα Διευθυντή αναλαμβάνει ο Αστυνομικός Διευθυντής Χρήστος Μουτσώκος.

Στη Δ.Α. Φθιώτιδας παραμένουν επίσης οι Αστυνομικοί Διευθυντές Βασίλης Ριζάκος, Δημήτρης Καταραχιάς, Γιάννης Νικοπολίδης και ο Ανδρέας Κυρίτσης που μετακινήθηκε από την Τροχαία Λαμίας.

Τέλος επικεφαλής στη ΓΕΠΑΔ Στερεάς, ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής παραμένει ο Ταξίαρχος Γιώργος Καραχάλιος, που μετακινήθηκε από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Φωκίδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση