Συνεχίζεται η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στο Δήμο Λοκρών

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023 12:02 Συνεχίζεται η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στο Δήμο Λοκρών

Για τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και της Συρίας…

Από σήμερα Τρίτη 14 Φεβρουαρίου και μέχρι την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου συνεχίζεται από το Δήμο Λοκρών, η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και ρουχισμού για τους σεισμοπαθείς κατοίκους της Τουρκίας και της Συρίας

Όπως σημειώνει ο Δήμος συγκεντρώθηκε μεγάλος όγκος ανθρωπιστικής βοήθειας που απεστάλη στον χώρο που έχει υποδείξει η ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας.

«Συνεχίζουμε να συγκεντρώνουμε αυτά που αναγράφονται παρακάτω, καθώς υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση, για να αποσταλούν την Παρασκευή στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας που οργανώνει από την πλευρά της εκστρατεία ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους σεισμόπληκτους της νότιας Τουρκίας και της βόρειας Συρίας.

»Οι κάτοικοι του Δήμου μας έχουν αποδείξει και στο παρελθόν την αλληλεγγύη τους απέναντι σε δοκιμαζόμενους πολίτες από φυσικές καταστροφές. Σας καλούμε να συνδράμετε για μια ακόμη φορά ενισχύοντας την προσπάθεια αλληλεγγύης», αναφέρει η νέα πρόσκληση του Δήμου Λοκρών.

Τα είδη που χρειάζονται:

•Κουβέρτες, παπλώματα, σκηνές, υπνόσακοι, μαξιλάρια, φακοί

•Συσκευασμένη ξηρά τροφή και παιδικές τροφές

•Παιδικές πάνες και πάνες τρίτης ηλικίας

•Είδη Ρουχισμού: Μόνο γάντια, κασκόλ, σκούφους, κάλτσες

Η συγκέντρωση των ειδών Θα πραγματοποιείται από ώρες 8:00’ έως 15:00’, στα γραφεία του «Βοήθεια στο Σπίτι» σε Μαλεσίνα, Λιβανάτες και Μαρτίνο και στο Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Λοκρών στην Αταλάντη.

Για τυχόν πληροφορίες ή διευκρινίσεις καλείτε τις παραπάνω ώρες στο Κέντρο Κοινότητας στην Αταλάντη στο τηλ: 22330- 81052, στο Βοήθεια στο Σπίτι Μαλεσίνας στο τηλ: 22330-89600, στο Βοήθεια στο Σπίτι Λιβανατών στο τηλ: 22330-31495 και στο Βοήθεια στο Σπίτι Μαρτίνου στο τηλ: 22330-61111.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση